Handelsbetingelser

Disse vilkår og betingelser gør sig gældende ved køb hos GODFAMILIEHUND og NORJYLLANDS HUNDEAKADEMI (Tidligere nordjyllands hundeskole) (“Tjenesteudbyder”) og via dennes hjemmeside, køb af træning, adfærdsbehandling, kursus, foredrag eller online service.

Godfamiliehund dækker over, og administrerer Nordjyllands hundeakademi. 

Generelle betingelser for vores online hundetræning

Godfamiliehund tilbyder  eabonnementsbaseret online tjeneste. Vores vilkår er gældende mellem den enkelte bruger og godfamiliehund. Kun personer over 18 år kan tegne et abonnement.

Disse handelsbetingelser udgør  den aftale, der gør sig gældende mellem brugeren og godfamiliehund.

For at få adgang til Tjenesten, skal brugeren læse og acceptere disse handelsbetingelserne. 

Ydelser

Tjenesten giver brugeren adgang til en lukket medlemsside.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere sig med en brugerkonto på hjemmesiden. Under vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler personlige oplysninger.

Registrering og adgang

Brugeren er selv ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort, eller mobilepay oplysninger.

Ved registrering/tilmelding skal brugeren angive et brugernavn og et password. Disse er personlige og må ikke bruges af andre, medmindre andet er blevet anført. 

Brugeren er selv ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. 
Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af sine login-oplysninger, skal brugeren omgående underrette os hos godfamiliehund samt ændre sit password.

Brugeren må ikke videresælge, overføre eller videregive materiale fra tjenesten. Godfamiliehund har ret til at rette erstatningskrav, hvis brugeren udfører sådanne handlinger, og det eventuelt kan medføre et tab for virksomheden.

Som bruger af tjenesten accepterer du, at Tjenestens tilgængelighed kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at godfamiliehund ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af tjenesten forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af godfamiliehund tilbudte betalingsmidler. Brugeren forpligter sig til selv at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Godfamiliehundmodtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro og mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når du har fået adgang til Tjenesten.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

Godfamiliehund benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Godfamiliehund’s egen hjemmeside bruger også kryptering med SSL protokol.

Betalinger refunderes ikke, og der ydes heller ikke refusion for delvist brugte perioder. 

Tilpasninger eller ændringer

Godfamiliehund forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for tjenesten. Ændringen meddeles til brugeren senest 30 dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet, før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som en accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for brugeren.

Pengene trækkes, fra evt. benyttet betalingskort eller mobilepay, når din service bestilles.

Brugeren har INGEN returret, fortrydelsesret eller garanti på ydelser/tjenester.

Vær opmærksom på, at brugeren ved køb af vores service og ydelser IKKE har fortrydelsesret, selvom brugeren handler på nettet.

Automatisk abonnementsfornyelse

Abonnementet på tjenesten bliver automatisk fornyet, og Godfamiliehund fortsætter med at trække abonnementsprisen per måned fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement gælder for måneden man opsiger, samt løbende måned.

Opsigelse skal foregå skriftligt, eller under “min konto”. Brugeren står selv for at gemme kvittering på dette, i tilfælde af fejl på hjemmeside, som gør at godfamiliehund skal kunne se en kvittering på opsigelsen. 

Hvis du opsiger dit abonnement, vil du fortsat have adgang til tjenesten, frem til abonnementet udløber. 

Godfamiliehund kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at ét eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

 • Hvis du i den lukkede facebookgruppe “godfamiliehund – medlemsside” vejleder imod godfamiliehunds principper.
 • Hvis du uden forudindgået aftale med Nikoline Kitsja Andersen (ejer af www.godfamiliehund.dk) laver nogen som helst form for reklame i den lukkede facebookgruppe “godfamiliehund.dk – medlemsside”.
 • Taler dårligt om godfamiliehund, uden at have forsøgt at kommunikere med godfamiliehund herom først. Der skal kunne fremvises dokumentation for dette.

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemskab på godfamiliehund.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil tjenesten tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager abonnementet i brug, meddele dette på mail til info@godfamiliehund.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*) 
bestilt den (*) 
Forbrugerens navn (*) 
Forbrugerens adresse (*)

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

 

 

CVR: 41010991

SE: 42324833 

 

Generelle betingelser for køb af adfærdsbehandling, hundetræning, foredrag og kurser hos Godfamiliehund og Nordjyllands hundeakademi

Markedsføring: 

Ved køb af ydelser foretaget efter d. 1/10-22 (herunder træning, kurser, adfærdsbehandling, pensionsophold eller træningsophold) accepterer man at blive brugt i virksomhedens markedsføring. Dette gælder både opslag af kundens konkurrence resultater, billeder, videoer o.l. 
Ønskes dette ikke, er det ikke muligt at købe ydelser i virksomheden.

Har man personlige udfordringer ifbm. billeder/videoer, som gør man ikke ønsker dette, skal der laves en skriftlig aftale om dette inden køb af ydelse. Vi garanterer ikke dette er muligt, men er åbne for dialog. 

Afbud:

 • Afbud til træning skal ske inden 48 timer før den pågældende træning og skal selv gøres inde på kalenderen.

 • Aflyses træningen af Michael Eifer eller Nikoline Andersen vil dit klip eller betaling ikke gå tabt og vil blive tilbageført eller refunderet.

Ændring af træningsplads:

 • Vi forbeholder os retten til at ændre adressen på træningspladsen, hvis dette findes nødvendigt. Dette udløser ikke refundering af købt klippekort, træning, adfærdsbehandling, forløb mv. 

Betaling:

 • Alle ydelser bliver faktureret gennem enten firmaet Godfamiliehund, nordjyllands hundeskole eller norjyllandshundeakademi afhængig af hvilken ydelse der er købt.

 • Det er ikke muligt at aftale afdragsordninger for betaling.

 • Køb af klippekort FØR 1/10-22 har en udløbsdato på 2 år. Klippekort købt efter 1/10-22 har en udløbsdato på 1 år.

Refundering:

 • Afbryder brugeren forløbet, bliver betalingen ikke refunderet. 

 • Ønsker brugeren ikke at bruge sine resterende klip på klippekortet, eller sin opfølgningsaftale på adfærdsbehandling, bliver dette ikke refunderet.
 • Ydelser købt gennem Nordjyllands hundeakademi, Nordjyllands hundeskole eller godfamiliehund, kan ikke sælges, gives eller på anden måde overdrages til andre personer eller virksomheder. Det er 100% personligt og kan kun bruges af den person som har foretaget købet. 

Forløb:

 • Forløb som varer en bestemt periode som fx “hvalpepakken” strækker sig kun over den købte periode.

 • Købte klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, kurser, foredrag mv. må ikke benyttes til videresalg, bortgives, eller deles med venner, famille eller lign.

 • Det er muligt at ringe i telefontiden, eller sende en sms eller mail. Dog kan der ikke forventes hurtigt svar på sms eller mail. 

Skader/allergier:

 • Det påkræves, at brugeren oplyser omkring tidligere eller nuværende skader, samt andre relevante sygdomme, gener eller allergier hos hunden.

 • Alt træning foregår på eget ansvar.

 • Til fysiske træninger, kurser mv. kræver vi at du har en udvidet ansvarsforsikring på din hund.

Fortrydelsesret

Ved køb af kursus eller event er tilmelding bindene og der gives ikke penge retur ved afbud. Uanset årsag. Ved køb af klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, forløb, kurser, eller foredrag på godfamiliehund.dk og gennem nordjyllands hundeakademi (tidligere nordjyllands hundeskole) gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil ydelsen tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, du har din første træning, adfærdskonsultation, kursus, foredrag mv. Fortrydelsesretten borfalder også, hvis du har booket træning, men ikke afmeldt senest 48 timer forinden via. kalenderen. Skulle kalenderen ikke virke, skal du skrive eller ringe på 22441610, og beskeden skal være os i hænde senest 48 timer inden træningen.  

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager din træning i brug, meddele dette på mail til info@godfamiliehund.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*) 
bestilt den (*) 
Forbrugerens navn (*) 
Forbrugerens adresse (*)

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.’

Ved køb af træning, klippekort, adfærdsbehandling, kursus eller foredrag, accepterer du automatisk disse handelsbetingelser og vilkår.

Hund i træning:

Hunden skal have udvidet ansvarsforsikring. Hvis hunden ikke er sygeforsikret, står ejer for at dække udgifter hertil. Vi forbeholder os retten til at tilkalde dyrlægen hvis vi vurderer det nødvendigt, også selvom vi ikke kan få fat i ejer. 

Nedlukning af landet

Ved tilfælde af en nedlukning af erhvervslivet (som fx set under corona), ydes der ingen garanti for købte klippekort, træninger, adfærdsbehandlinger, foredrag eller kurser.