Hund i sengen?

Der er meget delte meninger omkring det at have sin hund med i sengen. Mange gider ikke hundehår og sand og alt det andet skidt der meget hurtigt kan bygges op, og andre er generet af at sengetøjet ikke længere dufter friskt og rent.
Sengetøjet kan måske endda lugte decideret grimt, da vores hunde gerne undersøger ting som døde dyr og lignende, og måske lige endda synes at der skulle rulles rundt deri. Vi kan aldrig vide hvor vores hunde sidst har haft deres snuder.

Når det er sagt, så kan der ske smitte fra bakterier og infektioner fra flåter og lopper og andet kravl som ynder at hægte sig fast på vores firbenede venner.
Derudover kan nogen hunde være meget urolige om natten, de kan flytte sig mange gange, og de kan have det for varmt og ligge og halse så hele sengen gynger. En del hunde har også lidt luft i maven og har det med at sætte sit præg på stemningen i soveværelset. De ting kan resultere i, at man ikke får sin dybe nattesøvn og ikke er udhvilet næste morgen.
Der findes mange flere meninger om hvad der er negativt ved at have hund i sengen, men nu vil vi kigge på nogle af de positive også.

Det er hyggeligt at have sin bedste ven at putte med, det er verdens bedste medicin mod ensomhed og depression.

Afhængig af hundens race sover man måske også ekstra trygt og dybt fordi man ved hunden kan passe på hjemmet. Hunden er et dyr, der også nyder tryghed kærlighed og nærvær og det er utroligt givende at mærke at hunden nyder ens selskab.

Hunde har også vist sig at have en afstressende effekt på mennesker, og bruges som terapi. Så på det punkt er det ren win win!

Skrevet af Godfamiliehund

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *