Hund i træning

OBS. Har først plads igen d. 1/11-22. 

Ring og få en uforpligtende snak: +45 22 44 16 10
eller send en mail til: info@godfamiliehund.dk

Det at have og opdrage en hund, er ikke noget man “bare lige gør”..
Nogle hunde er mere udfordrende end andre, og måske har man endnu ikke har fået den fornødne viden og erfaring, eller også kan man simpelthen bare ikke lige knække koden.
Det kan så resultere i et dårligt mønster med uhensigtsmæssig adfærd hos hunden, som måske har bygget sig op over tid. Mest af alt fordi man ikke har fået den rette vejledning.

Det er HER at vi mener folk tager ansvar og har en enorm selvindsigt,
når man rent faktisk tør at stille sig op og sige “dét her er udover mine kompetencer,
så jeg søger hjælp hos nogle professionelle”.

Herefter er det op til os, at hjælpe jer tilbage på rette spor, så det igen er kærligheden
der fylder mest i relationen, og ikke nogle “dumme” udfordringer. 

 

Se oftest stillede spørgsmål nederst på siden

online træning
Vi har egen landsdækkende hundeskole, således det er muligt, at fortsætte til træning hos os efterfølgende

 

Praktisk info:

Pris:
Prisen fastsættes ved første møde. Her vurderer vi hvor langt et forløb, samt hvor meget træning hunden kræver. Den gennemsnitlige pris og tidsramme ligger normalt på  15.000 kr. for 4 uger. Foder skal selv medbringes. Betaling er forud.

Sted:
Opholdet foregår hjemme hos os selv i Hvorupgård.
(9400 Nørresundby)

Hvem er vi?
Michael er udd. hundetræner, og har 32 års erfaring med hunde af næsten alle racer. Han har i mange år konkurreret på højt niveau,og vandt i 2019 VM i lydighed. 
Nikoline er udd. psykoterapeut, og har en lang række kurser indenfor psykologiens verden, hjernens opbygning mv. 
Du kan læse mere her

"Fantastiske personer og fantastiske træninger! De er helt nede på jorden, og lytter til problemstillingerne. Vi havde været ind over 4 forskellige adfærdsbehandlere inden vi valgte God Familiehund, men var kun blevet mere forvirret. God familiehund har hjulpet os til at have en bedre kommunikation med vores egen hund! fem stjerner herfra!"
Magnus Skovlunde
Hundeejer til Daisy

 

Om vores træningsophold:

Hos godfamiliehund-gladsportshund tager vi alle slags hunde i træning. Hvad end du døjer med ressource forsvar, udfald mod andre hunde, alene hjemme problemer, aggressivitet, ustyrlighed, eller ønsker at deltage i konkurrencer med din hund og skal have finjusteres noget, så har vi den fornødne erfaring og viden. 

Opholdet bliver stikket sammen efter dine og hundens behov. 
Vaner og mønstre som er blevet  uhensigtsmæssige for os og hunden, kan være svære at bryde, derfor arbejder vi utrolig intensivt. Det betyder at vi arbejder med udfordringen flere gange dagligt, alle ugens 7 dage.

Hunden og menneskets hjerne fungerer på samme måde lang hen ad vejen, også når det gælder aflæring af gamle mønstre, og indlæring af nye. Derfor plejer vi oftest at sige et ophold som minimum skal vare 3 uger. Helst omkring 4 uger. 

Hvordan arbejder vi?

Du kan læse mere om filosofien bag træning her
Et træningsophold kan være meget forskelligt fra hund til hund. Vi lægger meget vægt på at uddanne hunden, til at forstår hvad vi som mennesker mener, når vi kommunikerer med den.

Det er lige netop dét, vi tager os god tid til – helt fra bunden af.

Handlinger – Tanker – Følelser – Behov

Hvor de fleste tager udgangspunkt i den handling hunden skal udføre, der tager vi udgangspunkt i hvilke behov vi kan bruge/skabe, som vil engagere hunden følelsesmæssigt i opgaven, skabe tanker og initiativ, som til sidst kommer til udtryk i handling. Altså en hund der har hjertet med sig i det den laver, og vi ved alle, at når hjertet er involveret i noget uanset hvad det er, så har vi dedikation og engagement.

Disse ting skal vi bruge, om end vi træner vores hund til at være en rolig familiehund, eller om vi ønsker at deltage i konkurrencer. 

“Det er tid til at forny den gammeldags opfattelse af at træne med hund, eller arbejde med dyr i det hele taget”

hunde i træning ophold
Det kan aldrig være hundens skyld, hvordan dens adfærd er. Heldigvis kan den ændres, ved at ændre hundens følelsesmæssige tilstand.Hvis vi ændrer på hundens oplevelse af tingene, kan vi derved ændrer på dens adfærd.

 

Vi gør opmærksom på at alle hunde i ophold, trænes for ejers egen risiko, det er derfor vigtigt selv at sørge for at have hunden forsikret i det omfang man ønsker det. Vi understreger at godfamiliehund.dk har ingen forsikring, der dækker hvis hunden kommer til skade under opholdet. Hunden behandles selvfølgelig som var den vores egen, og udsættes ikke på nogen måde for uforsvarligheder o.l. Hunden er KUN i vores hænder, medmindre andet er aftalt.