Personlig træning

Udtalelser fra nuværende hundefører:

Klaus Grandahl

Vildt godt og lærerigt.

Når man har trænet hund i mange år, skal der mere og mere til at imponere mig, men efter et kursus med Michael og Nicoline må jeg sige at jeg er yderst imponeret.. De to tilsammen er en kæmpe vidensbank.
Mange afholder kursus i teori men uden selv at kunne udføre det i praksis, det er ikke tilfældet her.
Noget af det der virkelig var imponerende at se, var Michaels evne til at læse hundene som en åben bog, og derefter tilrette træningen til den enkelte hund var ikke mindre end fantastisk..
Jeg vil anbefale alle der arbejder med hunde, at tage fat i de her to og gøre brug af deres ekspertiser…

Gurli Duedal

Et paradis for hunde og hundeførere – intet mindre

Jeg lærte Michael og Nikoline at kende i maj måned 2021. Jeg har haft schæferhund hele mit voksne liv – nu stod jeg pludselig med en hund, der ville være blevet aflivet, hvis ikke jeg havde truffet Michael og Nikoline. Min hund har nu været på 3 ophold hos Michael, og jeg har haft enetimer hos dem samt deltaget i 3 camps.
Michael og Nikoline er superprofessionelle og stråler af deres kærlighed til dyr og deres passion for det, de arbejder med. Hvert enkelt individ og hver enkel hundefører bliver mødt med empati og indlevelse. Der er overskud til at sætte hundeførerne ind i deres træningsmetoder og visioner.
Jeg har fået en super lækker hund med mig hjem hver gang og med store fremskridt. Jeg har besøgt dem meget og har aldrig oplevet nogen form for vanrøgt – tværtimod.
Jeg overlader trygt min hund i deres varetægt og kan på det varmeste anbefale Michael og Nikoline til alle hunde uanset, om det er et problem, der skal håndteres, eller der skal nørdes lidt med detaljerne.

Gurli Groth Blom

Michael og Nikoline brænder for hundearbejde.

Da jeg startede træning hos Michael, med min Labrador Lux, var det lydighed. Senere gik vi også i gang med C-arbejde. Michael har virkelig formået at få gang i Lux´s drifter. Som jeg har sagt til Michael, så havde jeg ikke bestået en C-prøve, uden hans hjælp. Lux har også rykket sig meget ang. lydigheden. Nikoline er altid med på sidelinjen. Har jeg bugget en dobbelt time og vi stopper efter den 1., da Lux har præsteret sit yderste, så har der aldrig været problemer med at få det 2. klip tilbage igen. Hvis man også selv brænder for hundetræning, så kan man virkelig nå langt hos Godfamiliehund. Kan kun give mine varmeste anbefalinger her fra.

 

Praktisk info:

Eneundervisning foregår som 1:1 træning, hvor der er fuld fokus på hund og fører. Man er på banen ad to omgange, så både hund og fører kan få en pause. Dette øger og styrker indlæringen. I pausen er der en anden hund på banen. 

Priser Jylland + Fyn pr. 15/11-22:
Træning betaling pr. gang:      650 kr.
Personligt klippekort 3 turs:   1395 kr. 
Personligt klippekort 5 turs:   1895 kr. 
Priser Sjælland pr. 15/11-22:
Træning betaling pr. gang:      700 kr.
Personligt klippekort 3 turs:   1595 kr. 
Personligt klippekort 5 turs:   2095 kr. 

Eneundervisning foregår ved enten Michael eller Nikoline.
*OBS. Nikoline underviser på nuværende tidspunkt kun i Nordjylland og på Sjælland.
Man vælger selv hvilken underviser man ønsker, når man booker i systemet.
Oprettelse i booking systemet kræver forudgående samtale. 

Ring og book en prøvetime på +45 22 44 16 10

hundetræning sjælland hundetræning nordjylland

Lokationer:

Nordjylland: Skelvej 3, 9400 Nørresundby (Både indendørs og udendørs)
Midtjylland: Teglgraven 5, Skanderborg (Udendørs med klubhus og lys på bane)
Fyn: Trunderup Dongsvej 15, 5772 Kværndrup (Indendørs)
Sjælland: Stestrupvej 110, 4360 Kirke Eskilstrup (Indendørs)

Vi underviser hundeføreren ud fra de personlige kompetencer og kvalifikationer vedkommende har.
Det er meget langt fra den typiske
“lær mig alting” mentalitet.

Det er en proces fyldt med selvindsigt
og selvudvikling.

– Nikoline Kitsja Andersen
Indehaver og underviser

Hvem er vi, og hvad er vores baggrund? Læs mere om os her

hundetræning nordjylland kurser i hundeadfærd

OBS!
Tilmelding til ene undervisning, kræver at man har en samtale først. Det er nemlig vigtigt for os at forventnings afstemme, og se om der er kemi. Vi vægter den personlige relation og tillid meget højt. 

Ring eller skriv til os på

+45 22 44 16 10

 

Godfamiliehund – Gladsportshund er førende indenfor opbygning af behovsstyrede træningsmodeller. Mange hunde keder sig under træning, fordi traditionel hundetræning, i overvejende grad er baseret på handlingsbaseret indlæring. Det vi mener er, at hunden på en meget ”tør og kedelig” måde, bliver instrueret i fx at sætte sig. Altså.. der er så meget fokus på selve handlingen, at den følelsesmæssige del af det bliver overset. Hvis den følelsesmæssige del er overset, bliver det meget svært at skabe en god relation imellem hund og fører, og det er netop denne relation, som fører os videre til handlingen på sigt.
Relation omhandler ikke kun hvorvidt noget er positivt eller negativt, det har meget dybere rødder, som går tilbage til basale behov som for eksempel tryghed og tillid.

hundetræning

God familiehund - glad sportshund er for alle mennesker og for alle racer, og har en afdeling i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, samt på Fyn og Sjælland. Det betyder, at uanset hvor du er i landet, så er der mulighed for at få en personlig hundetræning udover det sædvanlige.

Vores hundetræning

Her er der høj fokus på kvalitet af personlig hundetræning og på at møde det enkelte individ på det niveau, de befinder sig på. Her får man altså et individuelt forløb tilpasset den enkelte hund og fører sammensat efter deres behov. 

Uanset om man aldrig har trænet hund eller om man har en baggrund i DcH, DKK, PH IPO eller noget andet, så er der altså noget at hente hos Godfamiliehund – glad sportshund.

Træningen foregår 1:1 og er skræddersyet efter dig og din hund.

Kom og se træningen og få en uforpligtende snak med os. Det koster ikke noget. Så kan du mærke efter om vores træning tiltaler dig og din hund. 

Kontakt os på: